Zrychlení počítače
potřebuju poradit jak zrychlit,počítač,najednou mi nestíhá hry,většinou se zpomalí nebo úplně zmrazí myš a hudba,někdy i s grafikou,prakticky to nejde vůbec hrát,přitom při koupi těch her jsem si ověřila,zvukovku,grafiku atd.,díky
Názory
Metzgermeister (neregistrovaný)
rada
tak Pro ty co si stěžujou na pomalost počítače pro ty mám dobrou radu použijte utilitku Flashpoint..muže být známá taky jako FlashFire zrchlí to počítač nehoráznym způsobem ..po rozbalení se objeví 4 soubory 2 z nic mají jméno HDD a SSD použijte pokud máte počítač HDD pravým a naistalovat restartněte kompa a uvidíte změnu..ale pozor musíte si najít nejnovější verzi ta stará vám kompa rozhází z vlastní zkušenosti se mipřehodily jazyky pulka programů přestala fungovat a systém se jen zpomalil....tkže radši hledejte pod názven FlashFire to je nejnovější...a kdyby náhodou ste našli Flashpoint tak mám mít sparávná verze kolem 17 Kb
Bicista AC/DC (neregistrovaný)
RE: Zrychlení počítače Celé vlákno
JO přesně tak doporučuju špičkový čtyřjádrový procesor Intel(R) Core(TM) i7 technologie 920 (860 stojí za prd!!) a o pracovní frekvenci 2.67.GHz.
Bicista AC/DC (neregistrovaný)
RE: Zrychlení počítače
NO, buď je to na novej počítač nebo zkus přeinstalovat DirectX na novou verzi 10.1
dejf (neregistrovaný)
lol a to je cestina?
VojtaA (neregistrovaný)
NO hele mám uplně stejnej problem:-(.a nemuzu na nic prijit
Jindra
-- Advanced SystemCare -- výborný program na čištění a optimalizaci win. Je zadarmo a v češtině. Jsem s ním velice spokojen. Stáhneš buď ze Slunečnice zde a nebo ze stránek výrobce zde
Ještě si o něm můžeš něco přečíst recenzi na www.zive.cz
pcmaker (neregistrovaný)
RE: zrychlit PC
buďto stiskni ctrl+alt+delete a stiskni procesy a nepotřebné povipínej nebo nabíhání počítače zrychlíš když zadáš start->spustit-> a zadáš msconfig a zadáš po spuštění a povipínáš nějaké programi a nebo jednoduše začni odilstalovávat a mazat programi které nevyužíváš (tím teď trávím odpoledne)
armoredcore (neregistrovaný)
no mám ho koupenej nějakej pátek a teda o 100% to teda není ani náhodou(mám notas)
všechny tyhle rádobi urychlovače ti vypíšou 1203 problémů ale není tomu tak hihi je to jen tak na oko
místo recenzí na nějaký urychlovače by měl bít žebříček hodnocení (profesiona)to jest opravdu
otestovaných urychlovačů od lidí kteří tomu rozumí.pokud máš nainstalovaný systém 12let tak ti to najde cokoliv
Tuning (neregistrovaný)
taky hraji hry
Dobrý den,
pokud počítač dříve fungoval normálně a nyní je pomalý, pak se podívejte na následující :
1.Zda máte dostatek místa na disku (pro stránkovací soubor)
2.Zda není ve vašem systému nějaká infiltrace ( NOD32 + spyware)
3.Zda se Váš počítač nepřehřívá
4.Nastavení kvality zobrazování ve hrách musí odpovídat výkonu vašeho pc
5.Musíte mít dostatek paměti - hodnoty na krabici jsou minimální požadované
6.Vypněte procesy a aplikace, které běží na pozadí
7.Přeinstalujte DirectX
V případě, že si nevíte rady, kontaktujte on-line podporu přímo zde na slunečnici nebo na nejdeto.cz
pridam nazor tohle je spravne a jeste kdyztak kdyz to mate a mate tak 80procent vyuzidej disk tak je to dobre defragmenotvat mnelo by to vam jet rychleji
linuxy (neregistrovaný)
diky za radu ted mi pc chodi o 100xrychleji nez predtim!!!!!!
thomas (neregistrovaný)
nnn e pokud má amd athlon muže dát noví procesor i7 od intelu
thomas (neregistrovaný)
Jak zrychlit pc budes potřebovat upravu pc kup velky chladíci elementy od zelner a dostaneš tak asi 590 mgh nwn přesne co tam máš Ale už se znáš z deermagtci disku takže do kola a dokola skoušet myslím že s tím zelner jo mužeš taky si tam dát vodný vhlazení to taky zrichluje pc
NEJDETO.CZ (neregistrovaný)
Rychlost počítače
Dobrý den,
pokud počítač dříve fungoval normálně a nyní je pomalý, pak se podívejte na následující :
1.Zda máte dostatek místa na disku (pro stránkovací soubor)
2.Zda není ve vašem systému nějaká infiltrace ( NOD32 + spyware)
3.Zda se Váš počítač nepřehřívá
4.Nastavení kvality zobrazování ve hrách musí odpovídat výkonu vašeho pc
5.Musíte mít dostatek paměti - hodnoty na krabici jsou minimální požadované
6.Vypněte procesy a aplikace, které běží na pozadí
7.Přeinstalujte DirectX
V případě, že si nevíte rady, kontaktujte on-line podporu přímo zde na slunečnici nebo na nejdeto.cz
uživatel si přál zůstat v anonymitě
Zkus program Advanced System care 3 a uvidíš jak se ti počítač zrychlí 100x, při tom ti udělá kompletní údržbu počítače.
lopuch (neregistrovaný)
nove pc
coooornel (neregistrovaný)
RE: nestíháme:-)
Jinak pro vycisteni doporucuji napr. CCLEANER, ADVANCED WINDOWS CARE, take vycisteni disku a dafragmentaci. Teda alespon pro zacatek
coooornel (neregistrovaný)
RE: nestíháme:-)
A co treba vycistit pocitac ??? Nebo ukoncit spustene procesy ???
Sledování názorů
Zasílání upozornění na nové názory je dostupné jen registrovaným uživatelům.
Prosím, přihlašte se a nebo se zaregistrujte.